جلسه اول:
بهداشت شخصی و فردی، بهداشت روانی و تعریف رفتارهای بین فردی مابین کارکنان، چارت کنترلی HACCP، نحوه خرید مواد اولیه( سبزیجات، صیفی جات و...)
جلسه دوم:
نحوه آماده سازی مواد و جلوگیری از مسمومیت غذایی و انتقال باکتری ها به مشتری، نحوه انبار کردن مواد اولیه در انبار سرد وگرم، نحوه نگهداری مواد غذایی پخته شده، نحوه بسته بندی مواد اولیه و پخته شده.
جلسه سوم:
داشتن امنیت و ایمنی جانی و مالی در حین فعالیت های داخل آشپزخانه، بهداشت و آلودگی ها و فساد غذایی، نحوه بوجود آمدن آن و نحوه جلوگیری از آن.
سلام، به های وبینار خوش آمدید، چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
شعبه مرکزی: تهران، مجیدیه شمالی، خیابان شهید مولوی، خیابان ملکنده، پلاک ۲۱
شعبه پارک علم و فناوری تربیت مدرس: تهران، انقلاب، خیابان کارگر شمالی، خیابان گردآفرید، تقاطع بلوار هیئت، پلاک ۱۵، واحد ۵۰۱
شعبه شمال شرق: تهران، خیابان پاسداران، خیابان دولت، خیابان اخلاقی، خیابان مطلبی نژاد، کوچه خیام، پلاک ۱، واحد یک